tirsdag den 25. oktober 2011

Neon-jul & krea-klub

Nu er det jo næsten snart jul - ihverfald spottede jeg de første lyskæder i et træ her til morgen (muligvis lidt for tidligt og muligvis lidt sjovt, at det er Karolines børnehave, som har gjort det), og jeg glæder mig til, at vi i år er endnu en person til at elske juleriet!

Så i weekenden fik jeg lavet lidt julerier - stærkt inspireret af det nye Boligliv, som er fyldt med skønne julereportager. Pakken er tænkt til at blive klistret på et stykke karton og brugt som til-og-fra-mærker, og stjerner kommer til at pynte i vindueskarmene - og måske på juletræet? Jeg har brugt neon-perler, og jeg synes, at det er forfriskende med nogle nye farver frem for alt det røde, hvide og sølv-agtige.


Og så har jeg besluttet at lave en krea-klub for søde damer! Jeg mangler 5-6 personer fra Århus/Randers-egnen (jeg bor selv midt imellem), som har lyst til at mødes ca. 1 gang om måneden fra 19-22 og snakke/strikke/sy/lave perler/spise kage/hjælpe hinanden/drikke kaffe sammen med mig. Er du frisk? Send mig en mail eller smid en kommentar herunder? Jeg tænker, at vi starter til januar - eller måske før?

11 kommentarer:

 1. Stjernerne er SÅ FEDE. Må straks igang :-)

  SvarSlet
 2. Fandt lige din skønne side via Trine med bloggen Søhesten side - Har straks meldt mig som fast læser - og skal da helt klart ud og have fat i nogle HAMA perler - så er jeg ligeglad med at ungerne ikke er helt gamle nok endnu, de stjerner er da bare for fine, og mangler nemlig lige en ide til at hænge i vinduerne her til jul ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine, kan være jeg skal lidt igang med perlerne herhjemme :)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er de stjerner fine!!:)
  Er det bare mig og min meget trætte ammehjerne, der ikke liiiige kan gennemskue hvordan de er lavet??;)
  For jeg kan da lige se sådan nogen pynte i vinduerne herhjemme...
  KH Anne

  SvarSlet
 5. PS - Ville ønske jeg boede i nærheden, for så havde jeg været klar på kreahygge;)

  SvarSlet
 6. Sikke en fin ide! Lægger med det samme ideen på min nye DIY blog og deler link :o)

  SvarSlet
 7. God idé! Er selv igang med lidt perlepynt, der skal bruges til årets julekort (billeder kommer snart på min blog). Har omgående meldt mig som fast læser, for du har da en spændende kreahjerne. Håber, du kigger forbi hos mig:-)

  SvarSlet
 8. Tak for alle kommentarerne - og for tilmeldingerne som faste læsere! Jeg synes også selv, at stjernen er fin - og tænker, at den skal laves i forskellige størrelser.
  Og så har jeg en idé om et juletræ i HAMA, som skal afprøves en af de næste dage.

  SvarSlet
 9. Jeg vil meget gerne være med på noget krea hygge... du kan evt. fange mig på mail: loneromby@hotmail.com :-D

  SvarSlet
 10. Jeg bor i Randers og kunne godt være klar på noget krea dag hygge noget :).. Men dog med forbehold! Jeg er ved at starte webshop og ved endnu ikke hvor travlt jeg får. Jeg er på barsel med min datter lige pt, så har "tid nok"... Meen tør altså ikke love det. Men umiddelbart er jeg klar! Min mail er melkjaer@gmail.com...
  Jeg har selvfølgeligt også meldt mig som fast læser - og du/I er meget velkomne hos mig hvor I også vil kunne læse om shoppen når den engang er helt klar til start :).

  SvarSlet
 11. Lone & Marie: Jeg skal lige have tjekket min kalender og så sender jeg en mail ud med dato, tid og sted til krea-klub-hygge:D

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...