fredag den 7. oktober 2011

Blog-etik?

Nu har jeg været i blog-land i et år, og jeg ELSKER det! Men der er stadig nogle spilleregler, som jeg ikke helt har styr på, og som I meget meget gerne må hjælpe mig med.

Sagen er den, at jeg godt kunne tænke mig at lave en hjemmelavet give-away med nogle hæklerier. Men "problemet" er, at jeg ikke selv kan finde ud af at designe noget. Derimod er jeg ved at kunne finde ud af at hækle efter mønster. Men "må" jeg det? Jeg har jo fundet mønstrene her i blog-land, og det er jo "nogens" design.

Må jeg udlodde fx. vimpler a la Karen eller muffins herfra, hvis jeg vel og mærke fortæller, hvem der har designet dem? Eller er det no-go?

Hjælp en næsten ny blogger!

6 kommentarer:

 1. Umiddelbart vil jeg sige at de 2 du nævner jo har lagt opskriften frem- og hvis du hækler og fortæller og reklamerer for deres opskrifter, blogs osv samtidig med at du udlodder produktet som gave, og ikke tjerne penge på det vil jeg synes det var ok- men spørg dem du låner opskriften fra- nogle vil bare være glade for at du deler deres budskab ud- og de andre- ja de får så bare ikke den omtale :-)

  SvarSlet
 2. Det var faktisk en rigtig god tanke - at spørge dem! Tænk, så langt havde jeg slet ikke tænkt;-)

  SvarSlet
 3. Nu ved jeg ikke hvordan de to damer har det, men jeg ville være ligeglad hvis nogle brugte mine opskrifter til at lave præmier til en give away. Jeg mener hvis ikke folk må bruge de opskrifter man ligger ud, så skal man måske lade være med at ligge dem ud i det hele taget:-) Og det er jo dig der laver præmien, om du har fundet opskriften i en bog, i et blad eller på en blog, det kan jeg virkelig ikke se noget problem i:-) Men vil du føle dig på den sikre side, så spørg dem først:-)

  SvarSlet
 4. Du er hjertelig velkommen. Så længe det fremgår med et "love link" at det er en andens (min) opskrift du bruger er du da mere end velkommen.

  Karen

  SvarSlet
 5. Jeg ville heller ikke have spor imod at nogen brugte en af mine opskrifter til at hækle præmier til en give away (har også sendt dig en mail).
  :o)

  P.S Super fin blog du har forresten

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres inputs! Tænk, at det bare var så simpelt! Det må være barselshjernen, som for alvor slog til!

  Nu skal jeg bare lige finde tiden til at lave give-away'en, men den er i hvertfald i tankerne nu.

  TAK!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...