torsdag den 27. oktober 2011

GulJeg var i Århus i går - den sidste shoppingtur inden jeg i næste uge skal ud i virkeligheden igen. Sidst jeg var derinde med min mor, forelskede vi os i en trøje, som vi så i vinduet hos en strikkebutik. I går gik jeg så derind og gramsede på trøjen. Garnet og opskriften var noget dyrere end forventet, men jeg fik et tip til, hvor jeg kunne købe de fantastiske knapper, som trøjen var pyntet med.

Så jeg var i Skumhuset efter knappeforsyninger til min mor og mig selv. Knappen her skal jeg bruge, når jeg får  hæklet muslingehuen, som søde Josefine har mailet mig opskriften på. I morgen skal jeg besøge Yarnfreak og købe garn til projektet. Jeg glæder mig vildt og inderligt til at se den fine butik og sniffe til alt garnet. Måske der også skal noget zpaghetti med hjem?

I dag bliver det vist ikke til så meget. Vi fik Karoline hjem fra ferie hos Mormor & Bedstefar i går - hun har haft en skøn ferie, men er stadigvæk syg. Så vi må et smut forbi lægen og se, om pencilinkuren, som hun var på i hele sidste uge, har fået det hele med, eller om vi skal have en omgang mere. Jeg kan godt mærke, at jeg begynder at stresse en anelse over, at hun har været syg så længe, og at jeg jo starter på arbejde på tirsdag. Jeg har jo ikke ligefrem lyst til at starte med at skulle have barn-syg.  Og så satser jeg heller ikke lige på, at jeg selv bliver smittet (og ikke et ord om, at alle andre i husstanden har været syge den sidste tid!).

2 kommentarer:

 1. Hejsa

  Jeg har givet dig en award, fordi du er en af de blogs jeg har opdaget for nyligt. Du kan se awarden på min blog.

  kreakarrusellen.com

  Mange hilsner
  Louise

  SvarSlet
 2. TUSIND tak for award'en:-) Jeg laver lige et indlæg en af dagene.....

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...