onsdag den 15. juni 2011

Udfoldelser i en stille stund

MIndstebarnet har ondt! Jeg mistænker, at det er tænder, som driller. Jeg kan se hvide pletter for neden og 2 tænder foroven, som stædigt maser sig ned - ud mod friheden. Hun græder og skælder ud og vil helst være hos sin mor. Hvilket hun selvfølgelig får lov til, men derfor bliver moren nu stadig lidt træt og en anelse "jeg-trænger-til-at-være-alene-i-mere-end-10-sekunder"-agtig! Kender du det?

Men nu er det lykkedes mig at få hende til sove! E.N.D.E.L.I.G.T!!!!! Og fluks skulle tiden udnyttes.

Jeg blev inspireret hos Over Plankeværket hos Ane, som er blevet inspireret hos Marolle, og udstyret med en lille skotøjsæske gik jeg i krig. Og det var faktisk slet ikke så svært, som jeg havde frygtet. Så jeg skal vist i gang med at hamstre æsker og papir og så ellers producere, producere, producere....


Og så kaldte køkkenhaven, hvor en række salat blev sået. Jeg havde troet, at det ville være virkeligt let, når frøene lå i et bånd. Men vinden drillede, og jeg blev gnaven. Men det lykkedes - til sidst! Køkkenhaven er skøøøn tiden. Kartofler vokser og vokser, og det samme gør ærter, gulerødder, rucola, rødbeder og græskar. Jeg tvivler på, at nogen havde troet, at jeg havde det i mig, men jeg kan faktisk næsten godt lide at være ude og ordne haven.

Jeg sluttede af med at give den berømte Ikea-skammel den sidste omgang lilla maling. Den har stået grim og umalet og grinet af mig i laaaang tid, men nu har jeg fået gjort kål på den, og jeg glæder mig til, at den tørrer , så den kan komme ind og pynte og sprede lidt farveglæde!


Og så har jeg vist fundet endnu en æske, som liiiige skal have lidt papir senere i dag. Og så er der vist nok noget om, at jeg skal ud og plukke hyldeblomster i aften....Glæder mig!

3 kommentarer:

 1. Imponerende!!!!
  Pist; jeg syntes godt nok Luna Marie har fart på, hun overhaler jo Mimse i alt pt :O)

  SvarSlet
 2. Fin æske :)
  Jeg har også en Ikea skammel, med malingpletter fra ombygningen der står og griner af mig..

  SvarSlet
 3. De er stride, de Ikea-skamler! Jeg skal derud i aften og må lige tage et alvorsord med dem!!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...