fredag den 24. juni 2011

Ugens to-do

Inspireret af Westmose og hendes to-do indlæg kaster jeg mig hermed ind i kampen og melder mig klar. Iden næste torsdag VIL jeg have nået følgende:

1) Malet kommoden færdig
Jeg har jo malet en kommode til Luna Marie, men da jeg fik den på plads på værelset, kunne jeg tydeligt se, at færdig var jeg ihvertfald ikke. Den skal have en enkelt gang eller to mere foran, og skufferne skal også lige kæles for. Og så skal jeg have købt knopper, så den kan blive fin og fiks og klar til at få alt Luna Maries skønne tøj på plads.2. Malet amagerhylde
I gemmerne på loftet hos mine forældre fandt jeg denne amagerhylde. Min mor har indtil for nyligt haft den hængende i stuen, men nu er den havnet helt alene deroppe. Haps haps haps sagde det, og amagerhylden bor nu hos os. Jeg ser tydeligt muligheder hos den, og farven skal ihvertfald ændres. Jeg grubler over, om den skal være lilla, orange eller måske blå? Den skal senere bo på Luna Maries værelse.

3. Fået styr på hækken
Vores næsten nye hæk ude ved carporten er forsvundet! Ganz og helt! Den er blevet gemt væk under og bag ukrudt og andre finurligheden lever den sit stille liv! Men frem i lyset skal den, og jeg skal nok hjælpe den lidt.... - eller meget, for det er vist nødvendigt!

4. Fået hæklet min. 30 baner på mit runde tæppe
Mit første forsøg på at efterligne Westmoses tæppe gik ikke så godt. Det lærte mig dog, at det faktisk er vigtigt at følge en opskrift og gøre, som der bliver sagt, når der står, at man skal tage ud der og der! Ihverfald ligger første forsøg og griner hånligt af mig og ser helt rynket ud! ØV! Men men men - jeg giver ikke op og er allerede igen i gang med 2. omgang.5. Hængt citronmelisse til tørring
Min søster har lært mig, at man let og elegant kan lave the af tørret citronmelisse. Så nu skal bunken i haven i stedet flytte ind i viktualierummet og hængetørre. Og eftersom jeg ikke tror, at det selv kan gå hele vejen, må jeg hellere hjælpe lidt til.6. Nydt livet
Efter en lidt hård uge og ikke mindst weekend ser jeg frem til nogle skønne (solskins)dage med verdens sødeste tøser. Vi skal gynge i haven, læse fjollede historier og grine sammen!

2 kommentarer:

  1. Hold da MAGLE en liste! Hvis du bare når halvdelen, så er jeg imponeret... :-D

    SvarSlet
  2. Orv ja der er mange punkter - men det er jo også godt at presse sig selv lidt og så NYDE en masse dejlige sommerdage. Du er med på listen og rigtig god arbejdslyst :-)

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...