fredag den 12. august 2011

15 minutes of fameEller ihvertfald 2 sider i et blad!
Luna Marie og jeg er i Vores Børn i deres august nummer. Jeg sendte for længe længe siden min fødselsberetning ind, og nu er vi altså blevet udvalgt.
Det er lidt sjovt og også en anelse mærkeligt at se sig selv sådan på tryk, og jeg bliver en anelse rød i hovedet, når jeg kigger på det.
Men jeg havde en lille mission med det, da jeg sendte beretningen ind. Karolines fødsel for 3 år siden var rigtig hård; endte med sugekop og en 4. grads bristning (AV!). Men Luna Maries fødsel var komplet anderledes - min krop havde helt tjek på, hvad der skulle ske, og jeg fik 2 overfladiske sting. Så jeg vil gerne fortælle andre mødre, som har haft en svær fødsel som min den 1., at det godt kan være anderledes. At man sagtens kan få en skøn fødselsoplevelse bagefter. For det fylder meget, når man har været igennem et svært forløb, og jeg var også meget i tvivl om, hvorvidt jeg turde føde vaginalt igen. Men samtidig kunne jeg heller ikke overskue et planlagt kejsersnit og det ikke at måtte løfte Karoline i 8 uger bagefter. Og så gik det bare SÅ godt, og jeg er ret trist over, at jeg aldrig skal prøve at føde igen, for det er altså fedt. Sådan lidt urkvindeagtigt og bagefter med den der følelse af "Jeg gjorde det sgu". Det gad jeg virkeligt godt opleve igen.
Men i mellemtiden nyder jeg bare at være i blitzlyset - eller noget, mens jeg venter på at modtage min Liberopræmie (det siger lidt om, hvor lidt der sker i min hverdag, ikke?)

1 kommentar:

 1. Jamen, sikke dog en kendis du er :-)
  Og av for fa.... for en 4. grads bristning!!!! Åh nej altså, stakkels dig, men hvor er det skønt at høre, at man godt kan føde på den fede måde efter sådan en omgang :-)

  Du skrev tidligere i dag på Søhesten ang. en opskrift på en dukke (jeg går ud fra, at det er den hæklede dukke, der ligger i lift?) og det kan vi da sagtens finde ud af :-)
  Jeg prøver lige om vores lidt utroværdige scanner vil samarbejde, og så ku jeg måske maile den til dig??
  Hvid du er med på den, så send din mailadr til soehestenblog@yahoo.dk.
  Vh Trine

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...