mandag den 15. august 2011

Hverdag

Så er ferien slut - helt slut! Karoline er for første gang i snart en måned sendt i børnehave - iført ifølge hende sommerens største modehit; denne underskønne sag hjembragt af Farmor og Farfar

Lige nu er der ro fra Mindstemonsteret. Men ellers ynder hun nu at bruge tiden på en af de to følgende scenarier:

1) Ligger på ryggen -> Ruller om på maven -> Brøler fordi hun har fortrudt, men ikke selv forstår, hvordan hun kommer tilbage til udgangspunktet.
2) Ligger på ryggen -> Ruller om på maven -> Prøver at nå noget legetøj foran hende -> Møver bagud og ender ved en forhindring såsom en væg, en stol, en sofa -> Brøler fordi hun sidder fast


Altså bliver der brølet en del i det lille hjem. Jeg må indrømme, at jeg efterhånden GLÆDER mig til, at hun enten sidder noget mere stabilt eller selv lærer at komme frem. Jeg ved godt, at når hun så kan det, så  bider jeg mig selv i tungen, fordi hun så kan nå alt det, som hun ikke skal.

Men når jeg så glæder mig allermest og synes, at hun en en lillebittebitte smule krævende lige nu, så giver hun mig som regel et af de der åbenmundskys, og så smelter moderhjertet, som er så let at imponere! Og så tænker jeg på, at dagplejetilbuddene er begyndt at komme, og at så længe varer det ikke, før hverdagen for alvor banker på, og så må hun som egentligt brøle alt det, hun vil - bare jeg får lov at være sammen med hende.

2 kommentarer:

 1. Sikke en fin børnehavepige! Hun er med garanti dagens dronning :) hvor skønt at få lov til!

  Din mindstemus er også super kær.

  Kh Christina - der glæder sig til hverdagen også melder sig her igen i løbet af de næste par dage!

  SvarSlet
 2. Hej Anna. Jeg kunne ikke finde din mailadresse, så kan du ikke lægge din mailadresse eller maile mig på maikenholmnors@gmail.com så vi kan aftale nærmere?

  Rigtig søde piger du har. :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...