fredag den 19. august 2011

Fantelastisk opfindelse - intet mindre!

Jeg er billøs i tiden. Morten er startet på nyt job - uden firmabil. Men med mig på barselsdagpenge og en mulighed for at få en firmabil om måske snart gør, at vi ikke lige løber ud og køber endnu en bil til samlingen. Så jeg er strandet herhjemme i tiden. Men Karoline skal jo i børnehave, hvilket jo så skal ske på gåben. Vi bor egentligt ikke så langt fra børnehaven, men vi har en stor bakke, som skal bestiges, hvilket ikke altid harmonerer så godt med en trodsig treårig. Men heldigvis har vi nedenstående tingest - en efterløber - som simpelthen er GENIAL!


Mange har et ståbrædt til deres ældre søskende. Men vi frygtede, at Karoline om eftermiddagen ikke lige ville acceptere at skulle stå hele vejen hjem, når benene i forvejen er trætte efter en lang dag i børnehaven. Så jeg googlede og googlede og fandt denne fantastiske sag. Og den er i sandhed fantastisk!  Der følger dimser med, så den kan sættes på flere forskellige vogntyper, og den er også afprøvet på klapvognen. Og Karoline sidder fint i siden, så jeg masser af plads til at skubbe vognen. Indrømmet; det KAN være tungt at skubbe ekstra 14 kg. op af bakkerne, men jeg forsøger på de tidspunkter enten 
1) tænke på, hvor mange ekstra muskler det må give
2) bestikke barnet til at hoppe af og selv gå lidt af vejen

Og så opvejes det helt bestemt af al den street credit, som tingesten giver. Børnene i børnehaven synes, at  Karolines cykel er den sejeste, og når man har den med ude andre steder i virkeligheden får man en masse skønne kommentarer. 

Ja, det er i sandhed et vidunder!

3 kommentarer:

 1. Jeg ved det er et gammelt indlæg, men det var dog en sej ting du lige havde fundet dér og jeg kender den med bestikkelse:-)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg ser også lige indlægget nu først-men goddag Georg Georgløs der har fundet på den. GENIALT;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fantastisk! Vi elskede den højt:-)

   Slet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...