tirsdag den 7. maj 2013

Sæsonstart

I år er det 5. år i træk, at vi har sæsonkort til et sommerland - det samme faktisk, for det ligger i nem køreafstand for os.
I søndags besøgte vi parken for 1. gang i år, og det var en kæmpe succes. Især for Luna Marie, som nu for alvor har opdaget glæden ved rutchebaner og små tog. Så det var et par trætte børn, som vi puttede søndag aften.

Det var min tanke, at vi skulle teste regntøjet, som vi har fået fra www.Ocean4kids.com. Men vejret var på den måde ikke med os, da vi havde sol og dejligt vejr det meste af dagen. Luna Marie er nu ret glad for regntøjet, så vi har testet det flere gange - bl.a på en morgentur, hvor vi besøgte naboens køer og heste. Mærket kendte jeg ikke i forvejen, så jeg var ret spændt på, hvad jeg ville modtage, selvom manden min havde fortalt godt om mærkets waders (!!!).

Vi modtog et fint enkelt rødt sæt til Luna Marie, og ved de få gange, vi indtil nu har fået brugt det, har det været rigtigt godt at have på. Bevægelsesfriheden er god - jakken følger med, når Luna Marie klatrer rundt i legetårnet derhjemme, og jeg er glad for, at der er selebukser med til sættet, for forårsvarmen kan gøre jakken for varm, og så er det rart, at bukserne holder sand og vand uden for.

Og nu tyder det på, at vi snart kommer til at bruge sættet igen - for vejrudsigten lover regntøjsvejr i weekenden. Samtidigt har vi trukket nitten med dårligt vejr i sommerferien de sidste par år  - så mon ikke at regntøjet kommer til at blive brugt igen og igen herhjemme?2 kommentarer:

  1. Er jakken lang bagtil ? Synes tit det har været problemet at de ikke er lange nok :)

    SvarSlet
  2. Ja, , det synes jeg faktisk, at den er. Det er et rigtigt godt sæt!

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...