tirsdag den 14. maj 2013

Øvelse gør mester

BalancelabyrintJeg indrømmer! Jeg er ikke særlig god motorisk og har aldrig været det. Jeg er typen, som falder over mine egne ben, ikke kan kaste en bold eller stå på hænder.

Det er desværre en evne, som mine piger har arvet. Det har så heller ikke hjulpet dem, at de begge er ørebørn. Det har i høj grad haft indvirken på især Luna Marie. Inden hun fik dræn, bevægede hun sig langsomt og usikkert, og hun brød sig ikke om at gynge eller lege vildt. Drænene har hjulpet fantastisk på hende, men efterfølgende er vi blevet meget bevidste om at træne hende, så hun vænner sig til fornemmelsen af at bruge sin krop.

Så da jeg fik muligheden for at teste legetøj fra ABC Leg, takkede jeg straks ja. Vi fik dette skønne balancelabyrint, som begge piger allerede har haft meget glæde af. Og jeg indrømmer også, at vi voksne har siddet og øvet os lidt...
Det er vigtigt for os at udvikle de sider af børnene, som ikke naturligt følger med. Og det har legetøjet også været med til. Lige nu øver vi også balancen hos Karoline, som ihærdigt forsøger at lære at cykle uden støttehjul. Da hun var mindre, havde vi en løbecykel til hende for at styrke balancen, men hun fandt aldrig interessen i den. Så det er lidt af en udfordring at få cyklen og sig selv til at være på ret kurs. Hver eneste eftermiddag og aften øver og øver hun, og man kan lige frem se hende vokse cm. for cm., når det lykkes for hende.

1 kommentar:

  1. Jeg har også leget meget med balance bræt da jeg var lille. Og som du siger, så gør øvelse altså mester :)

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig så absolut glad indeni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...